Gæstebog
Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Birgit & Kent Kjærulff Petersen, d. 20-02-2011
Hej!
Vi har selv gjort som jer, først en VW-bus, så en Bürstner og idag en Roller-Team. Vi bor i Sønderbrog og er så heldige at svoger og svigerinde bor ved Flensborg, så vi indregistrer der. Vi har kørt i 13 år, mest Tyskland, Frankrig og Spanien. Vi kører igen her først i marts til sidst i maj. Lad høre fra jer hvis i er interesseret i mere kontakt.


E-mail:
Skrevet af John Martensen, d. 16-12-2010
Hej
Vi laver de samme rejser gennem Franskrig som I gør, vi kører dog med campingvogn. Men vi har også været bl.a. i Oradour sur Glane. Jeg synes jeres/din hjemmeside er godt skrevet, lavet virkelig flot med indsættelsen af billeder, og den er skrevet på et dejligt sprog, som vi har grinet noget af. Der bliver lavet nogle utrolig gode passager af ord, glæder mig til en ny side af jeres ture.
GOD JUL


E-mail:
Hjemmeside: www.krogmartensen.dk
Skrevet af Richard, d. 01-10-2009
har du evt koordinater på Cavallino Treporti Punta Sabbioni da vi måske vil derned i området næste år


E-mail:
Hjemmeside: 123hjemmeside.dk/Autocamper-liv
Skrevet af kaj e. carlsen, d. 18-09-2009
hej gunnar. vi var meget glade for at hilse på jer det er skønt at se hvem man har skrvet med.det var en kanon af en træf i foslev lejren. og at hilse på andre fra treffet på lohas. hvis kommer forbi viborg så er imeget velkommen eller til virksund vor vi har en sommerhus men ring ført på tlf 25659118 der er plads nok til 2 til 3 stk autocamper. det gæler også andre fra klupen. mange hilsner fra kaj og karin 1818.


E-mail:
Skrevet af kaj e. carlsen, d. 29-07-2009
hej gunar.

vi vil lige fortælle vi har været en tur til tjekiet.vi kørte ned over berlin og dresen videre ned over decin hvor vi tog over tillibrec. hvor vi kørte runt i bjergne langs den polske grænse. siken en tur kanon flot. vi var væk i ca. 4 uger kørte ned til kutna hora vi var på mange gode pladser vi kørte over dresen hvor vi tog ent stop for at se den gamle by. der efter gik turen hjem over. med mange camping hilner fra 118 karin og kaj carlsen.


E-mail:
Skrevet af Tage, d. 14-05-2009
Ja ok hjemmeside er vel så meget sagt men et link til nogle oplevelser mm.Tak for fødselsdagshilsenen.mvh Tage
ps. Har lige pakket ac til traf i rødekro.


E-mail:
Hjemmeside: http://tagehansen.spaces.live.com/
Skrevet af Tage Hansen, d. 13-05-2009
Hej med jer tusinde tak for sidst, har lige surfet lidt rundt på siden er spændende læsning.
Mvh. Ane-Marie og Tage dacf.1953


E-mail:
Skrevet af 1818 kaj e. carlsen, d. 02-03-2009
hej GUnnar. vil lige fortele at jeg har kørt ladstbil i 30 år på eropa blant annet England. Men en arbed skade satte en stoper for det.Jeg er nu før tids pansionnist.Det er en av vores første ture i den nyw bil. Vi har haft en MB.vito men den var for lile.Første tur gik til Korsika kanon af en tur.Så vi har sådan ikke rigtig været sådan af sted men håber at komme med klupen.Du skrev noget om en tur med klupen er der plads kan man så komme med.Mange camping hilsen fra Karin ogKAJ


E-mail:
Skrevet af kaj e. carlsen, d. 19-02-2009
hej Bente og Gunnar.Nu har jeg læst om jeres turetil tjekiet og om den tur igemne Rusland. Mej og min kone har set jeres bilder fra jers ture og kan se at der en riktig god samenhold i klupen.Tak for kiket.mange camping hilsner fra karin og kaj. vi tar til mesen i herning fredag.


E-mail:

Nyeste kommentarer

29.10 | 16:19

Tak for en god tur
Kh Ellen og Tage

...
29.07 | 12:45

Hvorfor kan jeg ikke se mere 😫

...
30.11 | 20:32

Dejlige billeder, flot sat op en rigtig appetitvækker, hilsen herfra og ønsker jer en
rigtig god jul og godt nytår,niels chr

...
19.08 | 01:22

Fantastig tur sammen med Bente og Gunnar den må vi gøre om også efter vi køre hjem vil gerne være med på en tur igen Så ud til i hyggede jer efterfølgende

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE