Spanien

Dag 20. Onsdag d. 3-10-2018

Vi forlod  Montecid tidlig da der skulle komme håndværkere, vi trykkede ALDI ind på gps en, og kørte til Alicante, ind i nogle små gader, og fandt ingen ALDI, nå pyt med det vider ud af N 332, i San Fulgencio fandt vi en Aldi og der handlede vi ind, vi fortsatte af N 332 til byen  Los Alcázares, hvor vi holder på camperplads Arer Salvador. Fin asfalteret plads, med tømme mulighed og påfyldning af vand, efter vi havde parkeret, var der Siester, ved 16 tiden gik vi en tur til stranden, vi fandt også to dimser der, og vi fik kaffe og en crocan så ville vi finde endnu to dimser og gik ud af byen, vi fandt dem ikke men fik en hulens masse mygstik. Det har igen været en solrig dag med temp. Over 25 grader.

Dag 21. Torsdag d.4-10-2018

Efter morgenmaden, fik vi cyklerne ned på jorden, og så tog vi en tur på strandpromenaden, der var allerede en del mennesker på stranden, og de forskellige barer, vi fandt to dimser, og missede to, på tilbagevejen fik vi lige en kop kaffe og en donuts, men der var stadig meget varmt, så der måtte også lige en halv liter øl til, og det er koldt her nede, glassene opbevares i fryseren, så der er is udvendig, og koldt øl indvendig, så var det hjem og holde siesta, vi havde cyklet 7,4 km og det var uden strømmen slået til. Efter siestaen gik vi så indtil byen, vi skulle hæve nogle penge, der var lidt langt at gå, nå men pyt vi fandt en penge automat, og den ville godt dele med os, så fik vi en kold sodavand, gik lidt op og ned af gaden, der var kun restauranter, og blev så enig om at gå hjem til bilen og få noget Miraculi.

Dag 22. Fredag d. 5-10-2018

Efter vi havde serviceret Bumle kørte vi mod Fort Bravo Texas Hollywood,  der var ret langt at køre, men vi kom i gennem en fantastisk natur, store kløfter og høje bakker,  det var en hel fantastisk tur, da vi nåede frem til Fort Bravo af en støvet grusvej, i Western  film støver det jo altid, selve bygningerne i byen var noget med taget, dog var der fint i de bygninger der hvor de solgte ting og sager, vi gik rundt i de støvede gader, fik sand og sten i skoene, efter vi havde været omkring det hele, en gang eller to, endte vi i Saloonen og fik en kaffe til fruen, og den mindste øl til mig, skallede 20 cl det var sq ikke meget, så kørte vi til Almerimar marina, hvor vi holder på havnen, mellem to Svenskere, dem har vi set en del af hernede, men nu har vi også snakket med dem. Næsten hele området er dækket af net eller plastik, hvor de dyrker et eller andet under, og der er rigtig meget der er dækket. Efter vi var tjekket ind på pladsen, som ligger på havnen, ville vi købe en pizza men det kunne ikke lige lade sig gøre, så efter en del søgen, fik vi så en grill kylling, på et lille stede og den smagte rigtig godt, filmen på tv et i aften skulle jo naturligvis være Præriens skrappe drenge.

Det er godt nok ikke noget at svine en flaske og et glas til med 20cl. i flasken

Dag 23. Lørdag d. 6-10-2018

Vi startede med at gåen tur efter dimser, den første og nærmeste kunne vi ikke finde, så krydsede vi næsten hele havne området, og der fandt vi så en, hele vejen tilbage igen dvs. vi holdt lige pause hvor vi kunne få en kop kaffe, lige inden vi nåede bilen traf vi en Dansker, vi havde set at der holdt en dansk camper, efter en masse snak, ville de give efter middags kaffe, og vi gik lige tilbage til byen, hvor vi købte lidt koldt øl, så gik vi hen til dem og drak kaffe og øl, samtidig blev vi enig om at gå op i byen og spise til aften, det blev en hyggelig aften, med en masse begavet snak.

Dag 24. Søndag d. 7-10-2018

Efter morgenmaden, var der almindelig afslapning, ven tolv tiden ville vi gå over og købe en kop kaffe, men fandt så en butik der solgte sukker fri sprite og et franskbrød, så måtte vi jo gå hjem med det, på vej til kaffen kom vi så i snak med Helene og Johannes, der så ville med over og drikke kaffe, vi gik en tur rundt lidt længere oppe i byen, her fandt vi et stort varehus, men de havde jo lukket, det er jo søndag, vel nede på havnen igen fandt vi et sted de serverede kaffe, og pandekager, med is og nutella, det smagte rigtig godt, der efter gik vi hjem til bilerne, for at slå mave oven på de der pandekager,

Dag 25. Mandag d. 8-10-2018

Vores danske venner ville køre videre, vejret lovede regn og torden, så vi servicerede Bumle, og kørte mod nationalparken Sierra Nevada, der kørte vi en fantastisk tur i bjergene, der er utroligt flot, og meget bakket, vi ledte efter to stell pladser, men den første fandt vi ikke, og den næste var lukket, den tredje blev vi lokket rigtig på vildspor, kom ned af en meget stejl vej, inden vi kunne vende Bumle, så måtte vi jo kikke i campercontakt igen, der fandt vi en gratis plads ved LIDL i Nerja, der kunne vi jo også handle lidt ind, der er godt nok noget uro, men det bliver nok bedre når de lukker butikken. Der er ikke noget som planer, der kan slå fejl, et kvarter før LIDL lukkede kom der så en lastbil og holdt ved siden af os, med kølemaskine på, det larm gad vi så ikke at holde i så vi fandt en anden plads, kort herfra i byen Torrox Costa.

Dag 27. Onsdag d. 10-10-2018

Vi stod sent op det regner, og ser meget gråt ud, vi tog afsked med vores Danske venner, og kørte mod Montilla, hvor der skulle være en autocamper plads, det var en meget smuk tur, ud gennem bjerge og dale, vi fandt også et sted de solgte kaffe, resten af turen var gennem landbrugsmarker, det er første gang vi ser det hernede, og så var der ellers oliventræer over alt, vi kom til Montilla, det var lidt kringlet at finde pladsen, da mange gader er ensrettet, men det lykkedes da. Vi gik en tur her efter vi var ankommet, vi kunne ikke købe noget, alt var lukket, her til aften gik vi så op og handlede i et lille supermarked, og derefter over gaden og fik en kop kaffe. Der er kommet en camper mere, også Danskere, så det vrimler da med dem her nede.

Dag 28. Torsdag d. 11-10-2018

Der var lidt overskyet, og kun 20 grader, så vi kørte derfra, mod en by der hedder Hornachuelos, det var en smuk tur gennem den Spanske natur, det er meget landbrugsjord, hvor de dyrker korn, tror jeg og så en masse frugt træer, i Hornachuelos holder vi ved en turistinformation, på en gratis plads, med fuld service til Bumle og her er der 25 grader, men overskyet. Vi gik en tur kort efter vi var ankommet, ned af gaden hvor vi  var kørt her op, hov der var lige et sted de solgte kaffe, så der gik vi ind, der sad to ældre mænd ved disken, og når Spanier snakker sammen er det meget højt, så vi gik udenfor, her sad kun et forelsket par, dejlig kaffe , vi gik videre ned af gaden, kom rundt et hjørne hvor vi kunne se en dæmning, og videre langs en dyb kløft, på den anden side lå der huse, men jorden under dem var næsten væk, og sådan ser det ud alle steder, store huller ind i jorden, vi fandt vej tilbage til Bumle, så var der Siesta, efter et par timers afslapning, gik vi over i den anden halvdel af byen, der var nu ikke så meget at se, alle butikker var stadig lukket, det er de vidst til kl.18 hernede, men der var da en Bar der havde åben, vi valgte at sidde indenfor, der var køligere end ude, for der var stadig 26 grader, jeg glemte at vi fik kaffe, og en lille sodavand, med is i, så fandt vi igen Bumle, og fusserne skulle hviles lidt, Bente lavede brasekartofler og frikadeller til aftensmad, som vi spiste ved 20 tiden, ja det er sent men det har vi vennet os til, det er faktisk sådan at mange spisesteder først åbner kl. 20. Efter et spil terning, gik vi i seng og så slap af Frede på tv et.

Dag 29. Fredag d. 12-10-2018

Vi sov lidt længe, og efter morgenmaden gik vi over i byen, vores bar fra i går var ikke åben, men vi fandt så en anden, hvor vi kunne få vores formiddags kaffe, så gik vi længere ned i byen, vil ville ned til havnen, men vi kunne ikke se nogen havn, så vendte vi om og nu gik det op af, og der er meget varmt i dag, så sveden kom frem, heldigvis fandt vi en lille bar der serverede kolde sodavand, med kage til, det havde vi sq fortjent, til bage til Bumle, for at holde Siesta, der er kommet en del flere end os, og mange børn, så der er ikke så fredeligt som der har været. Efter en laang sieste gik vi over i byen, for at få noget at spise, det var jo alt for tidligt, så vi måtte vente til klokken var tyve, men så fik vi også mad, så vi var ved at revne, der er masser af liv i byen, nu er der også til at være ude, der er kun 25 grader her klokken en og tyve.

Dag 30. Lørdag d. 13-10-2018

Vi forlod den let overfyldte plads i Hornachuelos og kørte en meget smuk vej, dog med en del sving, i Nationalparken Sierra Norte, forbi en opdæmmet sø og til sidst havnede vi i byen Alanis på byens autocamper plads, der er noget rodet med affald, men det må vi tage med til prisen. Efter en pause gik vi en tur i byen, der var små listige steder overalt, vi listede ind på en af dem, og fik to kaffe, så gik vi videre i byen, og endte for enden af en stejl sti, hvor der var en borg ruin, den var nu ikke så interesant. Vel nede på et lille torv, ville vi købe en kold sodavand, damen havde ikke tid til at sælge noget til os, men der var jo barer på hvert gade hjørne, og nogle midt i mellem, vi fandt et sted der havde tid, og vi fik to kolde vand, og en lille tapas, det følger med, to stykker bacon og to kiks, jeg spiste bacon, og Bente kiks, vel tilbage til Bumle var der afslapning, lidt strikken og lidt arbejde med billeder, let aftensmad, og lidt terningspil,

Tapas nå det bliver man da ikke mæt af

Dag 31. Søndag d. 14-10-2018

Her til morgen fik vi lidt af et chok, der var bare 13 graders varme, men der har også regnet og tordnet meget af natten, så vi kørte igen af en smuk vej gennem det Spanske landskab, og endte efter lidt køren rundt, på Areas Autocaravanas Sivilla, det er vi lidt spændt på for der transporteres også biler fra pladsen, men vi har da før holdt på en plads med støj, Vejret er blevet meget bedre med sol og varme, vi gik en tur ind til Sevilla, og det blev en interesant tur, der var liv over alt, små boder i gågaden og alle barer er åben, vi faldt ind på en og fik vores kaffe, så videre op af gå gaden og ned langs floden Trina tror jeg den hedder, over på den anden side af floden Der var fest i gaden en flok Engelske holigans havde indtaget en bar, og stemningen var ret høj, kunne vi høre. Og politiet fulgte godt med i hvad der skete,  og tilbage igen, og så ned af gågaden igen, vi skulle jo nødig fare vild, og vi fik også lige vores kolde sodavand, det er ikke så dyrt at sidde på bar og få kaffe 3Euro for kaffe og det samme for to sodavand, Seville er desværre lige som resten af Spanien vi har set, der ligger affald over alt, på vejen ud til camperpladsen er det lige som at gå på en losseplads, selve pladsen er noget gammelt lort, lokummet virker ikke, og er æld gammelt, han lukker bare folk ind selv om der ikke er pladser nok, nå vi kører videre i morgen. Lidt raflen og en film på flimmeren, så var den dag gået.

Dag 32. Mandag d. 15-10-2018

Bumle fik den store service, og vi fik betalt og lukket ud, så i Lidl og handle lidt ind, og så kørte vi de 120 km til Rota hvor vi holder på en plads, til to euro, vi kan så ikke finde hvor vi skal betale, men det finder vi vel ud af. Køreturen her til var lidt kedeligt, her er helt fladt, de gør meget i kunstvanding af markerne, der er lange beton kanaler som ser gamle ud, og også moderne plast rør og slanger, de dyrker nogle små planter med noget hvidt vat på, det må vi finde ud af hvad er, og så er der vin marker og oliven og sikkert også både appelsin og citron træer, der er ikke ret langt til middelhavet, vi gik en tur for at finde dimser, det havde vi så ingen held med, men der var nogle kaktusser, med nogle spidse pigge på, og nogle store buske med pikke på op til 19 cm. Dem skulle vi heller ikke i kambolage  med,  så gik vi ned mod havet, tror det er her det sker om sommeren, der kunne vi købe en kop kaffe, det var jo dejligt, da den var drukket trak det op til regn, så vi vendte snuden mod Bumle, lidt efter vi var kommet hjem til Bumle begyndte det at regne, det har det så gjort siden, så det er inden for det foregård i dag lidt terning spil lidt spil på tabletten, lidt mere terningspil efter aftensmaden, og en soldaterfilm på flimmeren.

Dag 33. Tirsdag d. 16-10-2018   

Vi stod op til en dejlig lun solskins dag, vi gik en tur langs middelhavet, for at finde dimser, vi havde jo ikke held med det i går, men det gik meget bedre i dag, og vi endte inde i en forstad til Rota, men der skete ikke meget, så vi vendte næsen hjem af, vi kom forbi en meget fin bar, der bestilte vi kaffe, men kom så i tanke om at vi også var sultne, så frem med menu kortet, og vi fik bestilt, en hotdog med pomfrit til mig, og noget kylling med ost til Bente, det var lidt specielt, der var også rå gulerod med, det smagte udmærket, så var det jo bare at gå op til Bumle som ventede på os, ca. 6.5 km på gåben. Efter et par timers hvil, gik vi igen på gennem byen, det er en forstad til Rota, så der sker ikke en dyt, så vendte vi om og gik lidt en anden vej hjem, jo jo vi var da lige inde og få en kop kaffe, resten af dagen terning spil og film på flimmeren.

Dag 34. Onsdag d. 17-10-2018

Efter morgenmaden, kørte vi ind til byen Ronda, og gik en tur rundt i byen, dels for at finde dimser, men da også for at se byen, solen skinnede fra en skyfri himmel, og der var allerede varmt, det med dimser gik ikke så godt en ud af tre, da vi så var tilbage ved Bumle, skulle vi så finde et sted at overnatte, det blev Ubrique i Parque natural De La Sierra de Drazalema. Efter vi havde fået parkeret Bumle og hvilet os lidt, skulle vi gå en tur ned i byen, for at finde et lille sted og nyde en sodavand, det var ikke så let, men vi fandt en rigtig snusket sted, bordene havde nok været rene en gang, nå men det var jo det der var, videre ud i byen, ok så dukkede der sq et par stykker op der så noget finere ud, ned af en lille gade, og vupti så var der en gå gade, med rigtig mange steder man kunne få kaffe, så vi valgte et, og der kunne vi også få en stor is dessert, så det fik vi også, puha så var det svært at gå op af bakken til Bumle, men det lykkedes, så var der bare afslapning i Bumle.

Det lille sted var fruen ikke helt til freds med
Så blev hun glad igen

Dag 35. Torsdag d.18-10-2018

Dagen startede med et stort knald, et kraftig tordenvejr lå over byen, og det regnede meget, ved halv ni tiden stilnede det af og vi stod op. Der er kun 16 graders varme, og der var 23 da vi gik i seng. Det blev ved med at regne hele formiddagen, hvor vi kørte af en utrolig smuk bjergvej, med mange sving, ved Ronda holdt vi pause Bumle var tørstig, og vi gik ind og fik en kop kaffe, vi skulle havde været mødtes med nogle venner, og sammen med dem til Gibraltar, men der regner meget på øst kysten, og kommer til at regne endnu mere, så det møde med dem blev aflyst, og vi kørte til LaLina, ok holder på en autocamperplads nu. Vi gik en tur til Gibraltar, købte en kop kaffe og et stykke kage, som vi sad og spiste medens der kom en tordenbyge, man skal gennem pas kontrol for at komme til Gibraltar, som er engelsk og har Pund som penge. Vores venner kom og hentede os, vi skulle til Gilbratar og spise aftensmad, og veksle til Pund, dejlig aftensmad, og en dejlig aften, da vi gik hjem af skulle vi lige holde tilbage for et fly, det er sådan at vejen går på tvers af landingsbanen, det har vi godt nok ikke prøvet før.

Dag 36. Fredag d. 19-10-2018

Regn og torden, Vi aftalte så med nogle venner at vi skulle køre til Camping Rio Jara S. L. hvor de holdt, efter vi havde parkeret på vores lille plads, kørte vi så med dem til Cádiz og se den skønne by, der gik vi så rundt nogle timer, og så gik turen hjem igen, der skulle vi så lige nyde en lille grå og en øl, det blev til flere, så jeg gik tidlig i seng,

15 km. til Afrika

Dag 37. Lørdag d. 20-10-2018

Der er rigtig fin vejr her, og der er både toiletter, og bad, det har vi så benyttet, så skal Bumle også serviceres. Vi gik en tur rundt på pladsen, og ud til havet, som er strædet mellem Europa og Afrika, så fik vi betalt og kørte der fra, og til LaLena hvor vi også var den anden dag, Ved halv to tiden gik vi så til Gibraltar, over landingsbanen, vi kunne ikke købe billet til de små busser der kører op på toppen, her ved grænsen, og der var også meget skyet der oppe, vi gik op i gå gaden, hvor du kan købe alt det du mangler, vi var inde og få en kop kaffe og en bid brød, da vi kom ud der fra var det klaret op, og vi fandt et sted hvor vi kunne hyre en taxa til at køre os op på bjerget, vi fik en kvindelig chauffør, og hun fortalte om øen og kørte af små veje rundt i byen, og op af klippen, vi gjorde holdt og kunne gå ud og kikke på sydspidsen af øen, så kørte vi igen op af bjerget, og gjorde holdt, ved hulerne, hvor vi fik 20 minutter til at gå rundt der inde, så ud i Bilen igen og videre op af, vi var nu kommet tid der hvor aberne er, vores chauffør kender dem og nogle af dem er hun gode venner med så åbner hun vinduet, og de kommer ind i bilen til hende, hvor de får nødder og kiks, nogle er hun ikke venner med, så lukker hun vinduet, højt oppe på bjerget holdt vi igen en lille pause, hvor vi var ude ved aberne og kunne tage et par billeder, og så helt op og ned på den anden side af klippen, det var en rigtig dejlig tur, som vi ikke ville undvære, vel nede i byen var vi inde og få kage og kaffe, så gik vi rundt i byen og kikkede på forretninger, og lidt ud langs klippen, og så over startbanen og hjem til Bumle.

Dag 38. Søndag d 21-10-2018

Der var dejlig vejr 19 grader da vi stod op, vi valgte at blive en dag mere i LaLina, og gå en tur til Gilbaltar, der var stadig dejlig vejr, og rigtig mange mennesker der inde, vi fik en kaffe og lidt at spise Gibraltar Arms, der var vi også i går, i dag havde vi rigtig god tid, og fik da også handlet lidt, ved tre tiden var fusserne trætte og vi gik hjem, vi måtte lige vente til der var landet et par fly, vi skal jo krydse landingsbanen, vel hjemme i Bumle, og en halv time senere kom der bare regn og torden, i et par timer, og der kom så meget regn at Bumle er næsten ren igen, så har vi spillet lidt terning,

Dag 39. Mandag d. 22-10-2018

Vi forlod pladsen kl. ni når først de der arbejder i Gibraltar skal møde så er der kaos med at komme ud fra pladsen, og så var køleskabet så godt som tomt, vi fandt en Lidl og fik købt ind, der ville vi ikke holde og få morgenmad, så vi kørte videre, det blev så meget svært at finde en rasteplads, vi holdt ved en tank, og ville købe kaffe ved ham, hans kaffemaskine var så i udu, så øv, vi lavede te i stedet, videre der ud af, det kunne nu være rart med en kop kaffe, men der var ingen kaffe huse på vores vej, vel fremme ved Camperpladsen i Almerimar, der har vi været før, kunne vi komme over i byen og få den kaffe vi trængte sådan til, og nu er temperaturen kommet på den rigtige side af 25 grader og sol fra en skyfri himmel. Kl. er 20 og der er 25 grader uden for bilen, vi har lige været ovre og spise til aften, og nu er der så hjemlig hygge resten af aftenen.

Dag 40. Tirsdag d. 23-10-2018

I dag er det 40 dage siden vi forlod Klokkerholm, og kvart i ni er temperaturen 22 grader uden for, vi kom ud på motorvejen, der var 390 km til vort mål for i dag, Les Fonts d’Algar, som er nogle vandfald, og vandet er helt klar, og fristende, der var da også mange der bade i det, både unge og ældre, jeg har slidt hul på knæet i mine badebukser, så vi så bare på, det er en flot natur, og meget turistpræget, men vi er da heldigvis uden for sæsongen, så var vi på en bar og få en sodavand, og en portion pomfritter, så skulle vi til Moraira  som ligger ude ved Middelhavet, der er en steel plads, midt i byen, og den er gratis, og der er her kl. 18 25 graders varme. Der er tivoli på pladsen, der var vi lige henne og kikke, det var kun for børn, så vi gik hjem igen.

Dag 41. Onsdag  d. 24-10-2018

Igen en dejlig sol skinds dag, var ude og se om vi kunne finde nogle dimser, den vi gik allerlængst til og op af bakke, den kunne vi ikke finde, men vi fandt da to andre, holdt lige pause ved en bar og fik lidt at drikke og spise, så lidt rundt i byen og kikke, der var mange folk i vandet og ved stranden, hjemme igen ved Bumle var der Siesta, eftermiddagen gik med at hvile fusserne, en lille tur til købmand, og sen aftensmad, som de bruger hernede.

Dag 42. Torsdag d. 25-10-2018

Der var kun 14 grader da vi stod op, efter morgenmaden var det så afgang fra Moraira og mod Pe’niscola, ja det hedder byen, her skulle vi finde en autocamperplads, turen der op gik af motorveje og andre større veje, vi kører jo ikke på betalings veje. Et lille stop for at få en kop kaffe blev det til, vi fandt af små snørklede veje pladsen Stop & Go La Volta, til 8 euro forventede vi ikke meget, men blev positivt overrasket, her er rigtig flot, rent og pænt, der er pool og bar, toilet bygning med bad og toiletter, en lille butik. Så vi har booket to dage, her er for øvrigt meget varmt og solrigt og en masse Hollændere .

Dag 43. Fredag  D. 26-10-2018

Ja det er så 6 uger siden vi forlod Klokkerholm, og det har været 6 forrygende uger, vi har oplevet en masse, haft godt vejr, dog med regn i stride strømme, men det har jo også sin charme, bare ikke hvis man skal være ude i det. I dag gik vi ind til byen for at finde dimser, vi gik nede ved strand promenade og fandt et par stykker, det er ikke nemt når der er mange folk omkring en, vi vendte om og gik tilbage, vi fik da lige en kop kaffe på en kina restaurante, der kom et andet par i bil, glemte så at se sig for, så der var nær sket et sammenstød, det gjorde det heldigvis ikke, midt i kaffen gav det godt nok et bum uden for, det var så den før omtalte bil der var trillet ud over vejen, og ramte en flaskecontainer , nå videre tilbage, vi ville gerne have noget at spise også, men enten var der lukket eller også var der fisk, vi kom længere væk og endelig fandt vi et sted hvor vi kunne få en burger, da den var fortæret gik vi tilbage efter, der var lige to dimser vi skulle se om vi kunne finde, og det lykkedes også, og vi havde to travelbugs som vi også fik sendt videre, vel tilbage på pladsen, var en kop kaffe tiltrængt, efter 9,25 km på gåben, så var der stille i Bumle et par timer, og så begyndte vi at gøre klar til at køre et stykke vej igen i morgen, enten skal vi køre langt, eller kort. Vi vil ikke holde for tæt på Barselona, der blev spillet lidt terning, og set en Dansk film.

Dag 44. Lørdag D. 27-10-2019

Nu har vi haft godt vejr de to dage vi har været her, og så regner det her til morgen, og vores gasflaske er tom, godt vi har en mere, ellers havde vi ikke fået noget morgenkaffe, Bumle fik service, plads manden penge og så kørte vi af sted, vi skulle køre forholdsvis langt, vejen var god og det regnede hele vejen, vi var dog inde og få vores kaffe på et lille sted, hvor de kun havde kaffe, vi fortsatte og fandt den plads vi havde uset os, men den gad vi ikke så vi fandt en ny der hedder Platja De Pals, der holder vi i nat.

Dag 45. Søndag d. 28-10-2018

Efter en lidt urolig nat, de unge skulle more sig, men vi kunne jo sove længe, vi skulle jo stille klokken tilbage i nat, vi forlod pladsen efter morgenmaden og kørte mod grænsen til Frankrig, da vi nåede der til var der vild kaos, alle skulle ind og handle, tror jeg, vi fortsatte, videre i Frankrig, der var det nok vi havde lavet en fej og ikke købt kaffe mens vi var i Spanien, det lykkedes dog til sidst, godt nok med en lidt alternativ måde at komme ind til kaffebaren, som vidste sig at være en restaurant, nå men vi kunne dag godt købe en morgen komplet, hvilket var en meget lille kaffe og et lille glas appelsin Juice, og en kage der lignede en grisetryne, vi kom ud på vejen igen med en lidt alternativ måde, og videre, vores mål var Cahors, der var langt, men vi kunne jo dele ruten i to, men der har været små regn og kun en 5 graders varme så vi kørte hele dagen og endte på en camperplads i Cahors, der holder en masse store trailere til lastbiler indrettet til et eller andet. I aften måtte vi have tændt for varmen, der er pisse koldt, et spil terning, og under dynen og se film,

Dag 46. Mandag d. 29-10-2018

Der er kun 5 grader uden for, nu er det vidst tid at finde lille Danmark, men vi skal lige se Cahors, her må Dronningen jo være kendt. Vi gik en tur i Cahors, fin gammel by vi købte, kaffe og kage i et bageri, hvor der også var hunde koldt, så kom vi forbi et engelsk sted, der var der varme og dejligt, men kaffen var dyr, så over til Bumle, og ud til Dronningens slot Caix, hun var der ikke så der var ingen til at passe butikken, så vi slap for at købe vin. Videre af små veje, vejret blev dårligere, og til sidst så sneede det, øv men efter mange timers kørren kom vi frem til byen Champeix hvor vi fandt autocamperpladsen, vi er de eneste der er her nu, vi har købt billet til pladsen, og poletter til strøm, El varmeren kørte helt til kl 6 så måtte den have en ny polet, men så kører den igen,

Cahors
Cahors
Chateau De Cayx
Æv så blev det snevejr
Nu ville de også hjem i varmen

Dag 47. Tirsdag d. 30-10-2018

Her ved ni tiden er der 4,8 grader uden for, så vi vil fortsætte hjem af, Bumle skulle lige på potten, så var vi på landevejen nordpå, ved Clermont-Ferrand så vi den kendte blå/gule bygning IKEA der måtte vi jo lige køre inden om, vi havde jo spist morgenmad, men vi kunne få en grisetryne (kage) crosang et glas juise, og kaffe for en euro, den var rigtig godt, så videre, temperaturen har svinget mellem 5 og 10 grader, der har været sol og skyer, men holdt tørt, det tager lang tid at køre på de små veje, men vi ser en masse og det koster ikke vejpenge, vi holder på en campings plads i Dijon, skal være ude inden kl 12 i morgen, for da lukker den ned for vinteren

Dag 48. Onsdag d. 31-10-2018

Vi forlod   Dijon camping  tidligt, vi havde en ide om at nå Trier i dag, der var dejlig veje, og vejret var heller ikke så ringe en 10 graders varme, så det gik fint der ud af, på et tidspunkt bliver man jo kaffe tørstig, men det er ikke så let at finde steder de sælger kaffe i Frankrig som i Spanien, til sidst fandt vi et sted hvor vi kunne få vores kaffe, der var også en Lidl butik, den kikkede vi lige ind i, og købte da også lidt der, vider der ud af i den smukke natur i sin efterårs farver, i Luxenburg skulle vi jo købe diesel olie til Bumle, det har han fortjent, så fortsatte vi af gode veje til Mosel, her holder vi på en plads, ned til floden Mosel og klokken er kun 16.Pladsen ligger i byen Trittenheim. Vi gik en tur i byen og fandt et hotel, der åbnede kl 17 30 der gik vi ind for at spise, vi var de eneste i salen, og tænkte om vi nu kunne holde omsætningen oppe, men lige pludselig væltede det ind med folk, så den stakkels kro mand fik rigtig travlt, maden var rigtig god, så hjem i Bumle og spille terning og se en film på flimmeren.

Mosel i efterårs farver
Mosel i efterårs farver

Dag 49. Torsdag d. 1-11-2018

Dejlig dag at vogne op til en fantastisk udsigt, og 7 grader på termometret. Vi kørte langs Mosel, og så den smukke natur i efter års farver, turen skulle egentlig ende med en tur i IKEA i Koblenz, men der er Allerhelgenes dag, så alt er lukket, vi trykkede så Glückstad ind på gps er, og kørte der efter, der var langt, men vi kunne jo da bare finde et overnatnings sted, hvis vi blev trætte, vi kom lidt langs Rinen, og med en færge over, og så videre der ud af det var lidt kedeligt, det var også begyndt at regne, mange timer senere holder vi nu ved færgen over Elben til Glückstad, vi kom med over kl 22 30, fandt en plads inde i Glückstad hvor vi må holde.

Det skilt har vi ventet på

Dag 50. Fredag d. 2-11-2018

Vi fik en hurtig morgen mad, og så kørte vi til Süderlügum, ind og få noget at spise og en kop kaffe i Nibüller Bakstube da det var spist og drukket skulle gasflaskerne fyldes, så i fakta og handele ind, der efter kørte vi til Galten og fik eftermiddags kaffe ved nogle venner, kl 17 kørte vi så hjem til Klokkerholm, så var den tur slut, men det har været en fantastisk tur, vi har kørt lige knap 9000 km, og set en masse flotte steder.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.08 | 01:22

Fantastig tur sammen med Bente og Gunnar den må vi gøre om også efter vi køre hjem vil gerne være med på en tur igen Så ud til i hyggede jer efterfølgende

...
18.07 | 20:35

Kiggede egentlig på den fine veterancamper på næstsidste foto, men du skrive nogle steder "med lys og hjerter"(?)... Du ved godt, at det er bordeller, ikk'?

...
30.01 | 15:44

Tilfældigt kommer jeg til at finde denne fortælling på internettet, så nu vil jeg da printe den ud og læse det hele. Jeg har kun lige skimtet den. e. Klintø

...
19.07 | 22:30

Det er jo som selv at være med på turen, sådan som i fortæller, ingen tvivl om at i hygger jer når i er på farten

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE