Standardside

Fredag d. 27-3-2015

Efter nogen bøvl fik vi nummerplader på camperen, vi havde nemlig fået den ene halvdel af registreringsattesten væk, jeg havde bestilt en ny og betalt 200 kr. for den men da den ikke var med posten fredag formiddag, blev det lige pludselig lidt hektisk, ringede til en i Skat, som fortalte at der gik en uge, og så var det for øvrigt en forkert jeg havde bestilt, shit ind på Skats hjemmeside for at bestille en ny, nu måtte jeg jo nok lige læse lidt om hvad det var jeg bestilte, der stod så at man kunde få en ny udstedt på motor kontoret, nå Bente havde taget bilen på arbejde, så op på cyklen og ned til byen og bytte cyklen til en bil, og så af sted til Ålborg og ind på motorkontoret, da det blev min tur, fortalte jeg jo at vi havde fået det stykke papir væk, ja men hun kunne godt bestille sådan et, om der så ville gå en uge inden jeg fik det, shit sagde jeg så vi skulle jo på påskeferie, og have nr. plader på camperen, nååe sagde venlige dame så, det kan vi da nok finde ud af, er det rigtig sagde jeg og blev meget glad, og en halv time senere stod jeg uden for motorkontoret med plader til camperen, og var meget glad, så var påskeferien reddet, tak til den venlige dame på motorkontoret.

Lørdag d. 28-3-2015

Vi kørte hjemmefra inden kl. 8 om morgenen og til Århus, der ligger tilfældigvis en IKEA hvor vi fik morgenkaffe. Så skulle vi videre til min kusine i Odense, men vi skulle lige finde en stofbiks nede på Svendborg vej, vi ankom der kl. 12 45 og de lukkede først kl. 13 så der var jo god tid til at finde noget stof til nogle stole, så inden kl. 13 var der købt stof. Så var det jo bare at køre til Odense, vi skal for alt i verden ikke ind til centrum, det hele er gravet op, så hvem drejede en gang for tidlig i en rundkørsel, det gjorde jeg og vi havnede lige i centrum, måtte vende to gange inde i midt byen, ja ja men vi kom ud til min kusine og fik dejlig kage til kaffen, og aftensmad, hendes søn hjalp mig med noget IT bøvl, fra Odense kørte vi til Fakta i Harrisle hvor vi overnattede.

Søndag d.29-3-2015

Efter morgenmad inde i Niebüller Backstube gik turen vider ned gennem Tyskland. Der var en del regn på vejen, vi skal til Dollenchen hvor vi skal overnatte, som så havde lukket om søndagen. Så kørte vi til Radeberg hvor der skulle være et gasthaus Pechhütte, der skulle have camperpladser, men de var ved at bygge om så der kunne vi heller ikke være. Så kørte vi til Stolpen, der skulle være en plads til mange campere, men den var lukket i en måned. Såå var vi ved at være godt trætte af de pladser der ikke var der, så sidste chance var i byen Pirna hvor der skulle være en plads med 8 pladser, og det var der, godt nok havde de fem der holdt der taget lige lovlig meget plads, men vi ville være der sq, så sådan blev det, men vi havde jo ikke fået nogen aftensmad og klokken var otte, så vi måtte lige rydde køleskabet, men skidt med det i morgen er der mandag, så må vi finde en købmand.

Ja ja vi fylder jo ikke så meget, så vi kunde godt være der.

Mandag d.30-3-2015

Vi forlod pladsen og kørte mod Tjekkiet vi fandt en Lidl hvor vi holdt og fyldte indkøbsvognen med alskens varer, for at finde ud af at de ikke tog Visa kort, så ingen varer, senere fandt vi en Tesco i Decin der købte vi så ind, og derefter kørte vi til Camp Fremond, som havde lukket, men ved siden af lå Autocamp & Pension Trojska, hvor vi så kørte ind til vi tog sporvognen ind til Pragh hvor vi gik over Karlsbroen og fandt en starbrok hvor vi købte kaffe og kage, så gik vi igen over Karlsbroen og op i den gamle by hvor der var boder der solgte alverdens dejlige ting, vi gik rundt i de forskellige forretninger, og kikkede det var nu mest for at få varmen, der blæste en pilikan og der var koldt, ved fem tiden fik vi en besked fra min broder at de var på deres hotel, så var det så bare lige at finde det, vi fik lidt hjælp fra turistinformationen, og så gik vi gennem byen til deres hotel, da vi havde snakket en del ville vi ud og spise, det første sted var der fyldt, men så var der en kineser restaurant, som godt ville have os hvis vi kunde vente fem minutter, det kunde vi godt, vi var jo syv mennesker, så der skulle jo et stort bord til, efter vi havde spist og drukket en øl, skulle vi hjem, vi skulle jo med sporvogn 17 så vi gik ned til Karlsbroen og fandt et stoppested, og der kom en 17 er men pludselig kørte den ikke længere men vi skulle bare gå lidt frem af så kom der et stoppe sted igen, men der gik ingen 17 er derfra, og der var ret koldt, men så så vi en hyrevogn, så fik vi ham til at køre os hjem.

Vores camp i Pragh

Tirsdag d. 30-3-2015

Vi stod op til snevejr, og fik hentet vores morgen mad, og spist det så fik vi afregnet og kørte mod det gule marked, de var dårligt nok stået op, så efter vi havde gået lidt rundt der bestemte vi os for at køre ud af Pragh, vi var lige inde i IKEA og få en kop kaffe, inden vi kørte til Skoda museet, hvor vi så nogle forskellige Skodaer, så skulle vi jo finde vores campingplads Pension camping Cesky raj, som efter de papirer jeg havde printet ud skulle være en fin plads med restaurant og svømme pøl og hvad ved jeg, det vi fandt var en ti cm. Sne dækket lukket plads, shit hvad så, vi prøvede den næste, der var også lukket, så vi opgav det Bøhmiske Paradis og kørte mod Tyskland, vi fandt en plads i Zittau, en stor åben plads, men nu blæste det for alvor meget og regnede, så var der en i Görlitz, så vi begav os der ud, men det var noget vanskeligt to gange måtte vi ændre kurs på grund af væltede træer, men vi fandt pladsen og der var en restaurant der så vi fik også noget at spise, og så blev vi vugget i søvn af blæsten.

Skoda Museum
Sne i det Bøhmiske Paradis

Onsdag d. 1-4-2015

Efter en blæsende nat, kørte vi ind til Görlitz for at hæve nogle Euroer, automaten ville ikke aflever nogle da jeg prøvede, så måtte Bente af sted, hun var i to automater uden at der kom en euro ud af det, nå men vi havde jo en del Tjekkiske tilbage så kunne vi jo veksle dem, nej det kunne man heller ikke, så var vi lidt i tvivl om det var vores bank/ konto der var noget i vejen med, men da vi kom ud på motorvejen på vej til Berlin, var der en tank, hvor der var en hæveautomat, der kom euro ud af, og så hen til tanken med bilen og noget diesel på, så det var ikke vores konto der var noget i vejen med, så vi kørte lettet videre mod Niederfinow til skibshejseværket. Som er en fantastisk konstruktion som er bygget i trediverne og som hejser et helt skib 36 meter op så det kan fortsætte af kanalen. Vi gik over på et spisested her ved pladsen, hvor jeg fik snitzle med brasekartofler og spejlæg det har jeg godt nok ikke fået før.

Man bliver lige imponeret hver gang vi er her.
Det nye skibshejseværk

Torsdag d. 2-4-2015

Det var meningen at vi ville gå op og se på byggeriet, af det nye skibsløfteanlæg, men vi måtte ikke gå der op der var for fedtet/gladt så det må blive en anden gang, vi forlod så Niederfinow og kørte mod Altwarp, hvor vi holder på en lille bitte havn, og kan se over mod Polen, der er ikke meget at se på, bortset fra at det skiftevis regner sner og hagler, indimellem skinner solen, vi var ovre ved havnefogeden og betale, Bente gik en tur i byen, mens jeg lavede lidt praktisk med bilen, vi har set en del film i løbet af dagen,

Med udsigt til Polen

Fredag d. 3-4-2015

Vi kørte mod Rügen, vi ville gense det lange hus fra Hitlers tid, men vi fandt det ikke og kørte så videre mod Lübeck hvor vi holdt en pause, der var 250 km. Til Fakta i Harrisle så vi bestemte os for at køre der op, og overnatte på deres parkeringsplads.

Stralsund

Lørdag d. 4-4-2015

Vi stod tidlig op og gik ind til Niebüller Backstube og fik vores morgenmad, så var vi på handlen i Fakta. Derefter kørte vi til Süderlügum og fik fyldt vores gasflasker, så lidt rundt i det sønderjyske, til Ribe, hvor vi gik en tur i byen i det fine vejr, så kørte vi til Odense hvor vi holdt på Agerhatten og gik ind til IKEA og fik vores aftensmad, og så gik vi tilbage til Agerhatten, det var en tur på en syv otte kilometer puha så var vi trætte, skrev en SMS til min fætter de bor ret tæt på Agerhatten, og inviterede på aftenskaffe, og de sagde jatak og kom over og sludrede med os, det var ret hyggeligt.

Ribe

Søndag d. 5-4-2015

Vi forlod Agerhatten for at køre over til min kusine i den anden ende af Odense, hun havde nogle krukker vi skulle have med hjem, ja vi blev så inviteret på kaffe og tiden gik, men vi kom videre og bestemte os for at køre til Ree park på Djursland, vi kom ved halv tre tiden og der var mange mennesker, men selv om det var dejligt vejr, blev det hurtig halv koldt, så vi køre til Randers, hvor vi fik aftensmad, så kørte vi til Klokkerholm, og Påskeferien 2015 var slut

Ree Park Djursland

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.10 | 16:19

Tak for en god tur
Kh Ellen og Tage

...
29.07 | 12:45

Hvorfor kan jeg ikke se mere 😫

...
30.11 | 20:32

Dejlige billeder, flot sat op en rigtig appetitvækker, hilsen herfra og ønsker jer en
rigtig god jul og godt nytår,niels chr

...
19.08 | 01:22

Fantastig tur sammen med Bente og Gunnar den må vi gøre om også efter vi køre hjem vil gerne være med på en tur igen Så ud til i hyggede jer efterfølgende

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE