Spanien Del 3

Dag 36. Fredag d. 19-10-2018

Regn og torden, Vi aftalte så med nogle venner at vi skulle køre til Camping Rio Jara S. L. hvor de holdt, efter vi havde parkeret på vores lille plads, kørte vi så med dem til Cádiz og se den skønne by, der gik vi så rundt nogle timer, og så gik turen hjem igen, der skulle vi så lige nyde en lille grå og en øl, det blev til flere, så jeg gik tidlig i seng,

Cadiz
Cadiz
Cadiz
Cadiz
Cadiz
Cadiz
Cadiz

Dag 37. Lørdag d. 20-10-2018

Der er rigtig fin vejr her, og der er både toiletter, og bad, det har vi så benyttet, så skal Bumle også serviceres. Vi gik en tur rundt på pladsen, og ud til havet, som er strædet mellem Europa og Afrika, så fik vi betalt og kørte der fra,

Camping Rio Jara
Camping Rio Jara
Camping Rio Jara Vi kommer nok aldrig nærmere Afrika
På vej til LaLena

Dag 39. Mandag d. 22-10-2018

Vi forlod pladsen kl. ni når først de der arbejder i Gibraltar skal møde så er der kaos med at komme ud fra pladsen, og så var køleskabet så godt som tomt, vi fandt en Lidl og fik købt ind, der ville vi ikke holde og få morgenmad, så vi kørte videre, det blev så meget svært at finde en rasteplads, vi holdt ved en tank, og ville købe kaffe ved ham, hans kaffemaskine var så i udu, så øv, vi lavede te i stedet, videre der ud af, det kunne nu være rart med en kop kaffe, men der var ingen kaffe huse på vores vej, vel fremme ved Camperpladsen i Almerimar, der har vi været før, kunne vi komme over i byen og få den kaffe vi trængte sådan til, og nu er temperaturen kommet på den rigtige side af 25 grader og sol fra en skyfri himmel. Kl. er 20 og der er 25 grader uden for bilen, vi har lige været ovre og spise til aften, og nu er der så hjemlig hygge resten af aftenen.

Almerimar
Almerimar Kaffe

Dag 40. Tirsdag d. 23-10-2018

I dag er det 40 dage siden vi forlod Klokkerholm, og kvart i ni er temperaturen 22 grader uden for, vi kom ud på motorvejen, der var 390 km til vort mål for i dag, Les Fonts d’Algar, som er nogle vandfald, og vandet er helt klar, og fristende, der var da også mange der bade i det, både unge og ældre, jeg har slidt hul på knæet i mine badebukser, så vi så bare på, det er en flot natur, og meget turistpræget, men vi er da heldigvis uden for sæsongen, så var vi på en bar og få en sodavand, og en portion pomfritter, så skulle vi til Moraira  som ligger ude ved Middelhavet, der er en steel plads, midt i byen, og den er gratis, og der er her kl. 18 25 graders varme. Der er tivoli på pladsen, der var vi lige henne og kikke, det var kun for børn, så vi gik hjem igen.

På vej til Les Fonts d’Algar
På vej til Les Fonts d’Algar
Les Fonts d’Algar
Les Fonts d’Algar
Les Fonts d’Algar
Les Fonts d’Algar
Les Fonts d’Algar der var mange turister

Dag 41. Onsdag d. 24-10-2018

Igen en dejlig sol skinds dag, var ude og se om vi kunne finde nogle dimser, den vi gik allerlængst til og op af bakke, den kunne vi ikke finde, men vi fandt da to andre, holdt lige pause ved en bar og fik lidt at drikke og spise, så lidt rundt i byen og kikke, der var mange folk i vandet og ved stranden, hjemme igen ved Bumle var der Siesta, eftermiddagen gik med at hvile fusserne, en lille tur til købmand, og sen aftensmad, som de bruger hernede.

Moraira
Moraira
Moraira

Dag 42. Torsdag d. 25-10-2018

Der var kun 14 grader da vi stod op, efter morgenmaden var det så afgang fra Moraira og mod Pe’niscola, ja det hedder byen, her skulle vi finde en autocamperplads, turen der op gik af motorveje og andre større veje, vi kører jo ikke på betalings veje. Et lille stop for at få en kop kaffe blev det til, vi fandt af små snørklede veje pladsen Stop & Go La Volta, til 8 euro forventede vi ikke meget, men blev positivt overrasket, her er rigtig flot, rent og pænt, der er pool og bar, toilet bygning med bad og toiletter, en lille butik. Så vi har booket to dage, her er for øvrigt meget varmt og solrigt og en masse Hollændere .

På vej til Pe’niscola
På vej til Pe’niscola
På vej til Pe’niscola

Dag 43. Fredag D. 26-10-2018

Ja det er så 6 uger siden vi forlod Klokkerholm, og det har været 6 forrygende uger, vi har oplevet en masse, haft godt vejr, dog med regn i stride strømme, men det har jo også sin charme, bare ikke hvis man skal være ude i det. I dag gik vi ind til byen for at finde dimser, vi gik nede ved strand promenade og fandt et par stykker, det er ikke nemt når der er mange folk omkring en, vi vendte om og gik tilbage, vi fik da lige en kop kaffe på en kina restaurante, der kom et andet par i bil, glemte så at se sig for, så der var nær sket et sammenstød, det gjorde det heldigvis ikke, midt i kaffen gav det godt nok et bum uden for, det var så den før omtalte bil der var trillet ud over vejen, og ramte en flaskecontainer , nå videre tilbage, vi ville gerne have noget at spise også, men enten var der lukket eller også var der fisk, vi kom længere væk og endelig fandt vi et sted hvor vi kunne få en burger, da den var fortæret gik vi tilbage efter, der var lige to dimser vi skulle se om vi kunne finde, og det lykkedes også, og vi havde to travelbugs som vi også fik sendt videre, vel tilbage på pladsen, var en kop kaffe tiltrængt, efter 9,25 km på gåben, så var der stille i Bumle et par timer, og så begyndte vi at gøre klar til at køre et stykke vej igen i morgen, enten skal vi køre langt, eller kort. Vi vil ikke holde for tæt på Barselona, der blev spillet lidt terning, og set en Dansk film.

Pe’niscola
Pe’niscola
Pe’niscola

Dag 44. Lørdag D. 27-10-2019

Nu har vi haft godt vejr de to dage vi har været her, og så regner det her til morgen, og vores gasflaske er tom, godt vi har en mere, ellers havde vi ikke fået noget morgenkaffe, Bumle fik service, plads manden penge og så kørte vi af sted, vi skulle køre forholdsvis langt, vejen var god og det regnede hele vejen, vi var dog inde og få vores kaffe på et lille sted, hvor de kun havde kaffe, vi fortsatte og fandt den plads vi havde uset os, men den gad vi ikke så vi fandt en ny der hedder Platja De Pals, der holder vi i nat.

På vej forbi Barcelona
På vej forbi Barcelona

Dag 45. Søndag d. 28-10-2018

Efter en lidt urolig nat, de unge skulle more sig, men vi kunne jo sove længe, vi skulle jo stille klokken tilbage i nat, vi forlod pladsen efter morgenmaden og kørte mod grænsen til Frankrig, da vi nåede der til var der vild kaos, alle skulle ind og handle, tror jeg, vi fortsatte, videre i Frankrig

På vej ud af Spanien
På vej ud af Spanien

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.10 | 16:19

Tak for en god tur
Kh Ellen og Tage

...
29.07 | 12:45

Hvorfor kan jeg ikke se mere 😫

...
30.11 | 20:32

Dejlige billeder, flot sat op en rigtig appetitvækker, hilsen herfra og ønsker jer en
rigtig god jul og godt nytår,niels chr

...
19.08 | 01:22

Fantastig tur sammen med Bente og Gunnar den må vi gøre om også efter vi køre hjem vil gerne være med på en tur igen Så ud til i hyggede jer efterfølgende

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE