Sommertur 2019 Ned gennem Tyskland

Juli 3 2019

Efter vi havde fået Bentes krøller klippet, tanket Bumle, kørte vi mod IKEA for at få vores morgenmad, der efter videre mod syd, det var meningen at vi skulle forbi Vebbestrup for at få en is, men den blev sparet væk, maverne var fulde efter rundstykkerne i IKEA, det er jo Bumles sommer tur, men på vej ned af var der sku mere efter år end sommer, det regnede kraftig omkring Århus. Ved rast Skærbæk holdt vi en lille pause, skrev lidt sammen med dem vi skal møde på turen, de kommer først i morgen, så vi valgte at køre til Süderlügum, og var der til kaffe tid i Nibüller bakstube, vi købte en mad til aften, og kørte over på camperpladsen, så var der afslapning, efter vi havde spist gik vi en lille tur i byen på et par km. Så begyndte det at regne igen, og så var der terning spil, og Baronessen på TV, og så i seng, kl tre om natten var der så nogle der skulle tømme nogle tøj containere på pladsen, det gik ikke stille af.

Juli 4 2019

Vi stod op ved otte tiden, kørte hen på Nibüller bakstube og fik vores morgen mad, så handlede vi lidt til turen, og kørte mod Lübech, turen var ikke så interessant, selv om vi kørte af små veje. Da vi kom frem til camperpladsen, var der bare bygge rod, efter lidt kikken på kort, fandt  vi ud af at vi holdte et forkert sted, så kørte vi til det rigtige, og fik parkeret,  det viste sig så at vores gps ikke var rigtig indstillet det er den nu, jeg gik en lille tur rundt ved pladsen, det viste sig så at vi bor ved  Lübecks Christiania, på min tur rundt om pladsen, mødte jeg en camper fra Danmark, det var jo vores venner der kom der, efter vi havde hilst på hinanden, valgte vi at gå op i Lübeck og få en kop kaffe, og en rundtur i den gamle by, vi var inde og se en kæmpe stor kirke, og en masse andre gamle huse, dejlig tur på en fire fem kilometer, nu er der dømt fælles aftensmad, og hygge og planlægning af de næste dage.

Christania i Lübeck
Fra torvet i Lübeck

Juli 5 2019

Vi forlod Lübeck ved otte tiden og kørte mod Niederfinov, det blev en lang og træls tur, der var vejarbejde mange steder, og lagt nyt grus andre steder, så det gik der ud af med 30 km i timen meget af vejen, men vi fik det overstået og kom frem til Niederfinov, hvor der er en gammelt skibshejseværk, som løfter skibene 36 meter op så de man sejle videre derfra, det er et imponerende bygningsværk, man kan gå hele vejen op på toppen. Nåe ja vi fik da lige en kaffe og en kage inden vi gik op på hejseværket, senere gik vi på kro og spiste til aften, så var der lidt hygge ved bilerne resten af aftenen.

Skibshejseværket i Niderfinov
Udsigt fra toppen af Skibshejseværket i Niederfinov

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Connie | Svar 29.07.2019 12:45

Hvorfor kan jeg ikke se mere 😫

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.10 | 16:19

Tak for en god tur
Kh Ellen og Tage

...
29.07 | 12:45

Hvorfor kan jeg ikke se mere 😫

...
30.11 | 20:32

Dejlige billeder, flot sat op en rigtig appetitvækker, hilsen herfra og ønsker jer en
rigtig god jul og godt nytår,niels chr

...
19.08 | 01:22

Fantastig tur sammen med Bente og Gunnar den må vi gøre om også efter vi køre hjem vil gerne være med på en tur igen Så ud til i hyggede jer efterfølgende

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE